Becsvölgye Önkormányzata

Nyári diákmunka az Önkormányzatnál

Nyári diákmunka program az önkormányzatnál

A Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett idén is indul a "Nyári diákmunka" program.


Becsvölgye Községi Önkormányzat az idei szezonban július és augusztus hónapra, öt-öt fő részére hirdet diákmunkát napi 6 órában.


Foglalkoztatott:


- 16-25 év közötti nappali tagozaton tanuló diákok (16 éves az a diák, aki a tényleges foglalkoztatáskor már betöltötte a 16. életévét), akik
- közvetítést kérőként kérték nyilvántartásba vételüket, és
- foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek.

A közvetítést kérőként történő regisztrációhoz a diáknak személyes okmányaival (személyigazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adókártya), legmagasabb (befejezett) iskolai végzettséget tanúsító bizonyítvány, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell a járási hivatal foglalkoztatási osztályára befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen (16-18 év közötti diák regisztrációjához NEM SZÜKSÉGES a szülő jelenléte, de a munkaszerződés megkötéséhez MÁR SZÜKSÉGES a törvényes képviselő hozzájárulása is!).


A jelentkezéseket 2018. június 20-ig a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre várjuk személyes adatai és telefonos elérhetősége megadásával.

Időjárás

Pontos idő

 

Névnap

Ma 2018. szeptember 19., szerda, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.
<