Becsvölgye Önkormányzata

Bursa Hungarica pályázat 2019

HÍRDETMÉNY

 

Becsvölgye Községi Önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve 2019. évre BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZATOT hirdet felsőoktatási hallgatók, illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.


A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:  https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx


A pályázati adatok feltöltése a regisztrációt követően lehetséges.
Azok a pályázók, akik a korábbi évben regisztráltak a rendszerben, újra nem regisztrálhatnak, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER- BURSA rendszerbe.

A pályázattal kapcsolatos információkat a linkre  kattintva tekinthetik meg.

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot a pályázónak kinyomtatva és aláírva a Teskándi Közös Önkormányzati Hivatal Becsvölgyei Kirendeltségén 8985 Becsvölgye, Kopácsai út 53. kell benyújtania a kötelező mellékletekkel együtt.

A pályázat benyújtási határideje: 2018. november 6.

A beérkezett pályázatokat a települési önkormányzat bírálja el 2018. december 6-ig.
A települési önkormányzat döntéséről 2018. december 10-ig, a Támogatáskezelő 2019. március 8-ig az EPER-Bursa rendszeren keresztül értesíti a pályázókat a Bursa Hungarica ösztöndíj teljes összegéről és az ösztöndíj folyósításának módjáról.

Becsvölgye Községi Önkormányzat

Pályázatok

 

infoblokk kedv final felso cmyk ERFA-10

palyazat2

Pontos idő

 

Névnap

Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
<